AG Fyn

Aktivitetsoversigt

 • Ingen arrangementer
 • Ingen arrangementer
 • 26-05-2022 - 29-08-2021 Aflyst

  Lyøtræf

  Så prøver vi igen - Lyøtræf 2022

  Lyø havn
 • Foredraget, Eventyret venter derude – sådan kan du opsøge det bid for bid, fortælles ved tidligere skoleleder Kirsten Folkersen og tidligere chefredaktør for Fyens Stiftstidende Per Westergaard.

  Simac, Graaesvej 27, 5700 Svendborg
 • Ingeniør, forfatter og jordomsejler Henrik Juul fra Odense har tilbud at dele sin viden om el ombord på en sejlbåd.

  Bolbrohallen, Odense
 • På langtur med børn ombord - Caribien tur/retur 2013-14, ved foredragsholder Louise Duus Skovbjerg.
  Foredraget om drømmen som skulle realiseres som familie med to børn, og en kurs mod de sydlige himmelstrøg.

  Bridgewalkings lokaler ved Naturcentert Hindsgavl, Galsklintvej 2, 5500 Middelfart
 • Leo har sejlet i Middelhavet, ved de kanariske øer, i Caribien - og senest deltaget i flotillen til Finland i sommeren 21.

  Bogense Sejlklub, Sejlerkajen 4, 5400 Bogense
 • Foredrag med Vinni og Carstens Breuning, der vil fortælle om deres tur ud i Verden.

  Vejrøvænget 15, 5500 Middelfart (10 minutters gang fra Middelfart Marina)
 • 13-05-2021 - 16-05-2021

  Lyøtræf

  Lyøtræf aflyses igen i år grundet corona

  Lyø
 • 21-05-2020 - 24-05-2020 Aflyst

  Lyøtræf 2020

  Vi håber på endnu en dejligt kr. himmelfart på Lyø med dejlig vejr og godt humør.

  Lyø havn
 • Margarita er vendt hjem efter 5 år på verdenshavene og har friske oplevelser i inderlommen.

  Strib Bådeklub, Strib Strandvej 271, 5500 Middelfart
 • Langturssejlere der befinder sig i Danmark, og drømmer om varmere himmelstrøg og smukke sydhavsøer, behøver ikke at nøjes
  med at drømme. En af verdens smukkeste øer ligger midt i Østersøen og er dansk. Bornholm og den Skånske/Blekinge Skærgård har masser at byde på, hvis man bruger sin sommerferie på at sejle øst.

  Sejl- og Motorbådsklubben Frem, Gammelsø 49, 5000 Odense C
 • 30-05-2019 - 02-06-2019

  Lyøtræf 2019

  Vi prøver at gentage de sidste par års succeser med godt vejr og dejlig selskab

  Lyø Havn
 • 13-03-2019 19:00 - 21:30

  'Gennem Frankrig på en flodbåd'

  Kom til et spændende foredrag i Middelfart Sejlforening.
  Kirsten og Sven Bove sejler på de franske floder og kanaler.

  Middelfart Sejlforening, Kongebrohavnen, 5500 Middelfart
 • Få del i oplevelserne på FTLF's flotille til Amsterdam i 2017 fortalt af Torben Jensen.

  Simac, Graasvej 27, 5700 Svendborg
 • 18-11-2018 14:00 - 16:30 Aflyst

  Besøg hos Mærsk Trainings simulator

  FTLF's medlemmer inviteres til besøg hos Mærsk Trainings simulator. Der er få pladser, og det er "først til mølle" princippet.

  Mærsk Trainingscenter i Svendborg - Rantzausminde
 • I dag havde vi en spændende og lærerigt besøg hos Mærsk Training i Svendborg, sammen med Thurø sejlklub. Vi sejlede i Simulator, hvor vi prøvede et 250 meter langt skib, som sejler i storskibsruten og set deres maskinerumssimulator. Der var mulighed for at prøve deres kransimulator og deres 90 meter lange containerskibssimulator, hvor der var en sejlladsøvelse i at samle container.
  Til slut blev der serveret dejligt kaffe,kakao og kage.

  Mærsk Trainingscenter i Svendborg - Rantzausminde
 • 11-05-2018 - 13-05-2018

  Lyøtræf Kristi Himmelfart 2018

  Torsdag den 10. maj ankom vi med båden BuenosAires til Lyø, for at afholde årets Lyøtræf. Det var med stor glæde at vi kunne se, at fire både med FTLF stander allerede var ankommet.
  Endnu engang var vi heldige med vejret, der var gode temperatur og masser af solskin, som altid har god indvirkning på humøret på deltagerne, som i år var oppe på 20 voksne og 5 børn ombord på 10 både.
  I år blev der brugt meget tid på at besøge hinanden på de forskellige både og forsamling i sejlerhuset, som vi frit kunne benytte til vores morgenbord og aftenhygge med mad frisk fra grillen og andet godt til ganen.
  For børnene i år, blev der planlagt et moderne orienteringsløb, hvor de ved hjælp af deres smartphones skulle finde rundt på Lyø, ved hjælp af billeder. Præmien var en valgfri is ved Lyøs købmand, men de voksne fik sig en øl eller sodavand.
  Øens havnemester John, var som vanligt altid til rådighed med en hjælpende hånd, hvis vi havde spørgsmål eller mangler, og det er vi meget taknemlige for.
  Det var dejligt at se velkendte og nye mennesker støtte op om årets arrangement og vi glæder os meget til at se igen næste år.
  Derudover vil vi gerne sige tusind tak til årets hjælpende hænder og tusind tak for de pæne ord vi fik med på vejen.
  AG Fyn

  Lyøhavn
 • Leo Schmidt kommer i samarbejde med AG Fyn til Thurø Sejlklub og holder foredrag om hans sejlads ud i verden, med udgangspunkt i hans nye bog "FRIHED"

  Thurø Sejlklub, Gambøtvej 27, 5700 Svendborg, Thurø
 • Foredrag om forberedelser, og sejlturen til Skotland. Der bliver fortalt i billeder og video.
  Turen foregik i
  2015. Lidt om økonomi, og at sejle sammen med teenager.

  Sejl- og Motorbådsklubben Frem, Gammelsø 49, 5000 Odense C
 • 25-05-2017 - 28-05-2017

  Lyøtræf i Kristi Himmelfart 2017

  Vi prøver at gentage succesen fra 2016.

  Lyø havn
 • Lørdag den 25. marts havde vi besøg af Kim og Kirsten på Simac i Svendborg, med deres foredrag "Sol over toppen". Det var en fornøjelse at lytte til og se deres oplevelser fra turen igennem Nordvestpassagen. Turen gik fra Alaska, gennem Canada og sluttede på Grønland 3200 sømil senere. En tur som der nok mest var Kirstens drøm, blev i 2012 en realitet, hvor de fulgtes med fire andre både, fra andre nationer. Igennem foredraget blev vi præsenteret for deres mange møder med naturen, som de store isbjerget tæt ved Grønland og naturens væsner, som isbjørne, havodder, søpapegøjer, samt Amerikas nationalfugl "Den hvidhovedet ørn".
  26 eventyrlystne og entusiastiske sejler mødte op for at få del i oplevelserne. Det speciale ved dette foredrag, var de mange filmklip af havodder, isbjørne og meget andet, der gav os en følelse af at vi var en del af turen.
  Det var endnu engang dejligt at se så mange, der havde lyst og tid til at bakke op om dette arrangement.

  Simac, Graaesvej 27, 5700 Svendborg
 • Lena og Jan holde at dejligt foredrag, hvor vi blev taget med en tur ned langs Europas kyst. Vi fulgte deres tur mod Middelhavet på båden Latifre, hvor vi fik et indblik i alle de perler, de mødte på deres vej igennem Holland (Stande maste rute), Frankrig og inden om Biscayen mod Spanien, Portugal og Marokko. Vi takker for et fantastisk foredrag og vi glæder os alle til at høre mere om Lena og Jans nye oplevelser senere. Servicen fra Sejl- og Motorbådsklubben Frem, der serverede kaffe/te, kage og ostemadder var helt super.

  Sejl og Motorsklubben FREM i Odense
 • Vi får besøg af Henrik “sejlmager” fra Kerteminde. Kom og deltag i lidt sejlerhygge, hvor vi kan udveksle erfaringer på kryds og tvær.

  Sejl og Motorsklubben FREM i Odense, Gammelsø 49, 5000 Odense C
 • Der afholdes Flodskipperkursus i Sejl- og motorbådsklubben FREM d. 14. januar 2017 kl. 10-16
  på adressen Gammelsø 49, 5000 Odense C.

  Sejl og Motorsklubben FREM i Odense, Gammelsø 49, 5000 Odense C
 • Vi er stolte over at kunne kalde dette foredrag en stor succes, over 50 personer valgte at bruge denne lørdag eftermiddag i selskab med hinanden og passionen for langturssejlads.
  Et eventyr der startede yders krævende, blev til en fantastisk oplevelse. Nicolais eventyr havde en uheldig start. Flere uger uden mast, adfærdsvanskelige unge og en julesteg der smagte af .....
  Det mest spændende ved turen, som gik far Tonga til Brisbane, var næsten under havoverfladen, end over. Dykning med hajer, koraler og klovnefisk, samt dykning på vrag.
  Vi vil gerne sige tusind tak til Nicolai "Bornholm" Nielsen for det fantastiske foredrag, og tusind tak til alle de personer der valgte at støtte op om arrangementet.

  Faaborg Gymnasium, Sundagervej 42, 5600 Faaborg
 • 06-05-2016 - 08-05-2016

  Lyø træf

  I dag, godt tre måneder efter Lyø træffet, er BuenosAires tilbage på Lyø. Tre ugers sommerferie lakker mod enden og vi tænker tilbage på starten af årets sejlsæson. Vi startede med AG Fyns nye arrangement "Lyø træffet", hvor 9 både, 23 personer deltog, og vi er meget glade for den store opbakning, fra både velkendte ansigter, samt nye ansigter fra det sydfynske.
  Vi var meget heldige med vejret, lunt og solrigt, samt heldige med den gode rabat som havnemesteren gav i havnepenge, det var med til at højne den gode stemning.
  Vi havde fælles grill om aftenen, hvor der blev fortalt sørøverhistorier og udvekslet erfaringer. Om morgenen havde vi fælles morgenmad i sejlerstuen, som Lyø havn var så venlige at udlåne til os. Vi var rundt for at se lidt af øen, hvor vi bl.a. havde et besøg hos det lokale søfartsmuseum, meget underholdene og fascinerende. Lyø er meget gæstfri for både store og små sejlere. Der er en dejlig strand og legeplads for de små og købmanden sælger øl til de store. Lyø havn er bestemt et besøg vær, en ø som arbejder på at forbedre forholdene for sejlerne.
  Vi takker for den store opbakning både fra sejlere og Lyø havn. Vi glæder os til at se jer alle sammen næste år, og vi håber at se endnu flere FTLF'er i 2017.
  De bedste sejler hilsner fra AG Fyn  Referat modtaget fra Torben Jensen
  Det var med glæde, at kunne sejle til træf på Lyø, da Fyn’s afd. inviterede til træf i Kristi himmelfarts ferien.
  Jens Madsen og Henning Larsen fik det hele stablet på benene, og fik god hjælp, fra deres hustruer.
  Havnepengene, var sat ned, da Havnemesteren, gerne ville have træffet til Lyø, så uanset bådstørrelse, fik vi det til en meget fornuftig pris. Klubhuset, kunne vi også benytte, som vi havde lyst til. Så stor tak til Havnen.
  Allerede onsdag, ankom der en del både og torsdag var der 9 både. Vi smuttede op til klubhuset, hvor vi kunne dufte, at der var en culotte steg på grillen, som vi blev inviteret til at smage på. Den smagte pragtfuld.
  Vi var jo heldig med vejret, da solen skinnede under hele træffet. Der blæste dog en del, så vi sad i læ, oppe ved den lille købmand, og nød is, vand og øl, som var inkluderet, i prisen for at deltage i træffet.
  Fredag kom der et par både mere, så vi var godt tilfreds med antallet af både, da det var tidligt på året, og ikke alle havde fået gjort deres både klar endnu.
  Dagen går som sædvanligt, med at besøge hinanden i bådene, og sidde og sludre om planer, for sejladsen og drømmene om langtur. Vi tog på Lyø’s maritime museum, på 16 kvm, hvor en tidligere telegrafist, fortalte om, de oplevelser hun havde haft på de 7 have rundt i Verden. Den glæde hun fortalte med, fik en til at drømme om sejlads i Verden.
  Hver morgen, samledes vi til rundstykker og morgen kaffe i klubhuset. Kaffe og kage, blev der også budt på lørdag, så Fyn’s afd. sparede ikke på servicen ;-)
  Det var også dejligt, at der kom nogle nye medlemmer af FTLF, så troen på, at fremtidige træf og arrangementer, kan få Fyn’s afd. op at køre igen, er stor. Forgasten og andre gør, et stort stykke arbejde. Tak til dem.
  Til medlemmerne på Fyn, vil jeg opfordre jer til, at deltage, i de kommende arrangementer, og ikke mindst Lyø træffet, som med sikkerhed vil blive gentaget i 2017.
  Sejler hilsen fra S/Y Lille a

  Lyø havn
 • Kom og få del i Brian og Louises fantastiske oplevelser på langtur, Caribien tur/retur 2013-14. Nu skulle drømmen realiseres. Båden blev klargjort, arbejdslivet blev sat på stand-by, ungerne blev taget ud af skolen og kursen blev lagt mod de sydlige himmelstrøg og ikke mindst Caribien.

  Middelfart Sejlforening Sejlerstuen Kongebrohavnen - Kongebrovej 5500 Middelfart
 • "Mange der skal over Atlanten eller ønsker et hak i bæltet krydser Biscayen direkte på nogle få dage. Vi har valgt oplevelsernes vej…" Lena og Jan fortæller om deres tur mod Middelhavet:

  Faldsled havn, Fiskerstrædet 1. Det er havens fælleshus, som ligger ved havnekontoret.
 • Poul Erik Rørbæk og Skipper kommer forbi og holder et foredrag om Flotillesejladsen i 2013. Det vil være krydret med en masse fine billeder.

  Sejl & motorbådsklubben Frem Odense
 • Nu er der ingen undskyldning for defekte elinstallationer ombord på dit skiv.Sejl en elsikker sæson i møde.

  Sejl- og motorbådsklubben Frem Odense
 • Knob, stik og tackling/splejsning
  En aften tovværkets tegn i samarbejde med Sejl- og motorbådsklubben Frem

  Sejl & motorbådsklubben Frem Odense
 • AFLYST
  Spændende dobbelt arrangement, kom og få nogle spændende sejlertips. Der opkræves et lille beløb, der dækker omkostningerne og det vil være muligt at købe kaffe/Te, øl & vand.
  Tilmelding: kontakt@sy-awareness.dk senest 13/11-14. Vel mødt til en hyggelig eftermiddag.

  Sejl & motorbådsklubben Frem Odense
 • En spændende tur i riggen med MAST2KEEL
  HUSK DER ER TILMELDING:
  Tilmelding til John Pedersen på mail: kontakt@sy-awareness.dk

  Mast2keel, frederiksø 2, 5700 Svendborg

 • Et anderledes og spændende foredrag om en familie på langtur
  Gå ind på FTLF hjemmesiden under AG Fyn og få opdaterede informationer inden længe.

  Odense Yachtklub,
 • Vi tager med Poul Erik Rørbæk og skipper en tur til Skt. Petersborg. De var med på FTLF turen i 2012. Kom og hør om deres spændende oplevelser.

  Sejl & motorbådsklubben Frem Odense
 • Per Bjørnholt viser rundt på politigården i Odense og fortæller om politiets arbejde nu og i et historisk perspektiv. Per er også leder af politimuseet i Odense.

  Politigården Odense
 • Bededagsferie træf i Dyvig Torsdag til Søndag i Bededagsferien 2013. Som noget nyt er AG Fyn også inviteret.

  Dyvig Als
 • Nu er der ingen undskyldning for defekte elinstallationer ombord på dit skiv.Sejl en elsikker sæson i møde.

  Fjellebroen Sejlklub
 • To gange har FTLF arrangeret fælles "eskadresejlads" som halvlange sommerferieture. Første gang i 2011 til Skotland, og her i sommeren 2012 til Skt.Petersborg. Der har været ca 30 deltagerbåde fra hele landet til disse ture, og ideen om fællesture har vist sig at være en ubetinget succes.

  Sejl-og motorbådsklubben Frem Odense
 • ”Ska´ vi ikke købe en sejlbåd og sejle til Caribien?”
  Ta en tur med til Caribien her i vintermørket.

  Nyborg Sejlforening
 • Fortsættelse af kursus 1 080113

  Odense Sejl- og motorbådsklubklub, Østre Kanalvej 10, 5000 Odense C
 • Kursus i Open CPN over 2 tirsdage i Odense. Tirdage 8/1+15/1-13 Begrænsede antal pladser.

  Frem Odense
 • ”Ska´ vi ikke købe en sejlbåd og sejle til Caribien?” Ta en tur med til Caribien her i vintermørket.

  Bogense Sejlklub
 • Stående masterute i Holland er et oplagt mål for en feriesejlads. Nu klæder vi dig på til at ta turen.

  Odense Sejlklub
 • Se FTLF Hjemmesiden under kurser. OBS.: Check tidspunket nærmere, da det for nuværende er ukendt!!!

  Slipshavn, Nyborg
 • Læs nærmere info i medlemsbladet :-)

  Ukendt
 • Ska vi ikke købe en sejlbåd og sejle til Caribien?

  Odense Sejlklub, Østre Kanalvej 10, 5000 Odense C
 • Læs info i medlemsbladet :-)

  Odense
 • En tur til Caribien 2010-2011

  Lundeborg Sejlklub
 • Foredrag om vores tur til Caribien 2010-2011

  Fjellebroen Sejlklub
 • Med “Albin 25” ad tyske og polske vandveje, og over østersøen hjem.

  Sejl-og motorbådsklubben Frem Gammelsø 49 Odense C
 • Prøv at sejle natsejlads i
  Fyrvinkler, Radar & bukkelinier.

  Assens Havn
 • Kaj Nordahl fortæller om turen hjem gennem Frankrig og Tyskland

  Thurø Sejlklub Gambøtvej 25 5700 Svendborg
 • Leo Schmidt fortæller om at realisere en drøm, og sejle på Poseidons blå bånd

  FREM Sejl & Motorbådsklub Gammelsø 49 5000 Odense C
 • Til alle der går med tanker om at fikse båden op!
  Fra kl. 9.30 - 16.30

  Walsteds Baadeværft, Saugskærvej 21, Thurø, 5700 Svendborg

Kontakt os

Tak! Din besked er afsendt..
Din besked blev ikke afsendt. Brug venligst kontaktinformationer ovenfor. Beklager ulejligheden!