AG Fyn - Oplevelsernes vej til Middelhavet og hjem igen

Snyd ikke dig selv for Biscayens oplevelser
Når først de fjerne kyster lokker, bliver mange sejlere ramt af utålmodighed. Det kan ikke gå stærkt nok med at få krydset Biscayen og komme frem til målet. Men hvorfor egentlig gå glip af tusindvis af oplevelser, når nu broen alligevel er sluppet i Danmark?
Da vi i 2014 sejlede med FTLF’s flotille gennem stande maast ruten, engelske kanal til Guernsey og selv gik videre syd på, valgte vi at tage den med ro og få alle oplevelserne med langs Biscayens kyster ned rundt den franske kyst og langs de imponerende klipper i Nordspanien og ned til Algarve.
En tur, der har budt på et møde med forrevne klipper, spændende laguner og middelalderbyer med gammelt stokværk, historiske havne der i sin tid prægede søfarten, fantastiske natur- og landoplevelser, lokale gourmetoplevelser, katedraler i mængder, og mange kulturelle festivals.
Denne aften vil vi dele de mange oplevelser med dig. Dele mødet med dejlige mennesker, sjove skikke, flinke myndigheder og selvfølgelig alt det maritime som tidevand, strøm, overfalls, tåge og lidt af det lunefulde vejr. Alt ledsaget af vores mange billeder.

Skipper og konen vil fortælle dig om planlægning - udrustning til sejllads i Middelhavet – valg af vinterhavn – klargøring af båd i fremmed havn – sprog og kommunikation – tyveri, formaliteter, havn og told –– og meget andet fra vores tur på oplevelsernes vej til Middelhavet.


På gensyn….

S/Y LA TIFRE
Lena & Jan Faldt Bentsen

Pris: 50 kr.pr. deltager. Betal på forhånd via Mobile Pay nr. 8708QQ til FTLF AGFyn.
Der serveres kaffe, te og lidt godt til ganen.