AG Isefjord - På eventyr med S/Y Notorious

Fortællingen starter i Columbia, hvor vi - Karsten og Jeannette With, bl.a. var på en 10-dages tur i Amazon junglen. Derefter gik turen videre til Panama, via San Blas øerne, igennem Panama Kanalen og ud i Stillehavet.

Vi ankom til Nuku Hiva, Marquesas, Fransk Polynesien efter 30 dages sejlads. I mellemtiden var corona brudt ud og verden lukkede ned. Vi kunne dog frit sejle rundt i Fransk Polynesien. Vi brugte 4 mdr. på forskellige øer på Marquesas, 8 mdr. på 9 af Tuamotus atollerne og 2 mdr. på Tahiti og Moorea. Da der var lukket vestover, stoppede vores langfart der og vi valgte at få S/Y Notorious sat på en fragtbåd til Southampton, hvorfra vi sejlede hjem til Helsingør. S/Y Notorious er en Beneteau Oceanis Clipper 423.

En fantastisk tur og en engageret beretning fra de to langtursejlere og naturligvis en masse billeder. Giv dig selv og én du kan lide en jule/nytårsgave: tilmeldingen er nu åbnet.

Tilmelding / Tilmeldingfrist 15-01-2024 kl. 19:00

Vi vil gerne vide om du er medlem af FTLF, SH eller begge klubber.

Jeg bekræfter at jeg er medlem af: