Kursus i naturforståelse

Kursus i naturforståelse - se sammenhænge i naturen 

Dette kursus er for dig, der savner en mere grundlæggende viden om sammenhænge i naturen.

På dette kursus vil vi arbejde med forståelse af grundlæggende økologiske sammenhænge og kredsløb i naturen. Du kommer til at møde både teoretiske oplæg og praktiske øvelser, hvor vi blandt andet undersøger sammenhænge ude i naturen. 

På kurset vil vi bl.a. arbejde med :

· Økologiske grundbegreber

· Kredsløbsforståelse

· Levesteder

· Natur og naturkvalitet

Kurset giver dig en grundlæggende viden og forståelse af sammenhænge i vores natur, der sætter dig i stand til at arbejde nuanceret med din lokale natur og de kvaliteter, interesser og andre udfordringer, den rummer. Kurset foregår både inde og ude. 

Målgruppen: Alle der formidler naturen og ønsker en stærkere naturfaglig ballast og bedre forståelse af sammenhænge i naturen (herunder nye eller kommende naturvejledere, frivillige formidlere mv.).

Kursussted: 2. - 3. oktober 2024 på Boserupgård Naturcenter ved Roskilde. Begge dage er dagskurser, dvs ikke med overnatning, men vi kan henvise til Vandrehjemmet i Roskilde https://roskildedanhostel.dk/

Kursusledere:

Karen Vesterager. Uddannet forstkandidat og naturvejleder. Selvstændig naturvejleder med mange års erfaring fra både Naturskolerne i Rude Skov og Raadvad, ASTRA og læreruddannelsen på Københavns Professionshøjskole. 

Dorrit Hansen. Uddannet biolog og naturvejleder. Underviser på læreruddannelsen på Professionshøjskolen Absalon. Leder gennem 20 år på Naturskolerne i Rude Skov og Raadvad.

Forplejning: Giv besked ved tilmelding om særlige allergier eller andet, vi skal vide på forhånd

Andet: Dette kursus indgår som et af de valgfri, åbne kurser, der er en del af Naturvejlederuddannelsen.


Tilmelding / Tilmeldingfrist 01-09-2024 kl. 12:00

Medlem

3.750 kr.

Prisen er inkl. moms og inkluderer forplejning og materialer, men ikke overnatning

Køb billet

Ikke medlem

4.100 kr.

Prisen er inkl. moms og inkluderer forplejning og materialer, men ikke overnatning

Køb billet