AG Isefjord - På eventyr med S/Y Notorious

Vi, Jeanette og Karsten With fra Helsingør, satte efter flere års overvejelser sejl den 01.07.2018 og tog på langfart i S/Y Notorious, en Beneteau Oceanis Clipper 423, og kom først hjem igen 01.09.2021.

Mange har allerede fortalt om turen til Caribien, så derfor vil vi starte vores fortælling i Columbia, hvor vi bl.a. var på en 10-dages tur i Amazon junglen og en 3 dages vandretur til Ciudad Perdida (The lost City). Efter 2 mdr. i Columbia gik turen videre til Panama, via San Blas øerne, igennem Panama Kanalen og ud i Stillehavet.

Vi ankom til Nuku Hiva, Marquesas, Fransk Polynesien efter 30 dages sejlads. I mellemtiden var corona brudt ud og verden lukkede ned.
Grundet corona var vi 14 mdr. i Fransk Polynesien, hvilket vi absolut ikke er kede af. Vi brugte 4 mdr. på forskellige øer på Marquesas, 8 mdr. på 9 af Tuamotus atollerne og 2 mdr. på Tahiti og Moorea. Paradis på jorden, hvis et sådan findes.

Her i paradis fik jeg ( Jeannette ) besked på, at jeg skulle være farmor - mit første barnebarn. Der var kun én vej - HJEM. Da der var lukket vestover, kunne vi ikke sejle hjem og vi valgte derfor at få S/Y Notorious sat på en fragtbåd og fragtet til Southampton i England, hvor vi hentede hende og sejlede hjem til Helsingør.