Færøerne

Denne gang bliver det til Færøerne (med Norge som plan B). Azoerne og Madeira har også været på tegnebrættet, men bogen ”World Cruising Routes” af Jimmy Cornell gjorde udfaldet.
Færøerne byder på unik natur og sejlturen vil give adskillige døgnsejladser på dybt vand, hvor vi forhåbentlig kan genfinde langtursejlerrytmen, og samtidig få testet alt det nye grej af.

Det er bl.a. Mads Bo Falks beretning om hans tur med Mathilde (bragt i Langtursejlerne nr. 164-166) der har plantet drømmen om denne tur. Se hans hjemmeside her: www.sy-mathilde.dk
Planen er at afsejle i slutningen af juni 2023, efter værftsophold i Rødvig hvor de sidste opgraderinger skal på plads. De første par uger går mod Thyborøn hvor vi ligger klar til besætningen ankommer i uge 27. Herefter venter vi på et vejrvindue og stikker af så snart der er et der ser godt ud.

Madeira turen er indtil videre udskudt til 2024. Den har været sat i kalenderen til i år, men da jeg kiggede lidt grundigere på tidsplanen, måtte jeg se i øjnene at den var for ambitiøs. Vi havde for lidt tid til at komme gennem Nordsøen og den engelske kanal, og for lille besætning til den del af turen.

Tilmelding / Tilmeldingfrist 25-02-2023 kl. 10:00

Sidste frist for tilmelding er overskredet, så der er desværre lukket for online tilmelding.

Kontakt os

Tak! Din besked er afsendt..
Din besked blev ikke afsendt. Brug venligst kontaktinformationer ovenfor. Beklager ulejligheden!