LEGO Serious Play som projektværktøj

Du skal have internetadgang, computer og hovedtelefon. Vi bruger Zoom via en krypteret forbindelse. Linket til Zoom står i bekræftelsen.

Jes Ravn er selvstændig freelancekonsulent indenfor projekt- og programledelse med virksomheden Sighard. Han er Associate Certified Coach (ACC) ved International Coaching Federation og senest certificeret i at facilitere bla. coaching via LEGO® SERIOUS PLAY®. 

Webinaret vil omhandle LSP, som er en teoretisk velfunderet metode til facilitering, der udspringer fra Institute for Management Development i 90’erne.

Mere information følger - men tilmeld dig allerede nu. 


Er du ikke medlem af DPL, men er nysgerrig på vores forening, har du mulighed for at deltage i et enkelt webinar som gæst. Du skal blot sende en mail til arrangementer@danskprojektledelse.dk, så melder vi dig til.

Oplægsholdere

Jes Ravn


Jes Ravn er selvstændig freelancekonsulent indenfor projekt- og programledelse med virksomheden Sighard. Han har en lang karriere og mange års erfaring med projekt og programledelse, hvor han har skabt resultater for bl.a. IBM, NNIT, KMD og Devoteam. Han er certificeret Business Coach og Master Coach hos Sofia Manning, som er en af landets førende coaches. Derudover er Jes Ravn også Associate Certified Coach (ACC) ved International Coaching Federation og senest certificeret i at facilitere bla. coaching via LEGO® SERIOUS PLAY®. Læs mere på www.jesravn.dk

Tilmelding / Tilmeldingfrist 07-05-2024 kl. 12:00

Download deltagerliste

Medlem af DPL

0 kr.

Tilmeld

Ikke medlem af DPL

900 kr.

Køb billet